ΣΤΟΥΝΤΙΟ & ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ

ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ;

Αναζητάτε ένα μέρος για να μείνετε και να ξεκουραστείτε με την οικογένεια σας; Είστε στο σωστό μέρος!

Τα στούντιο και διαμερίσματα μας προσφέρουν μια ήρεμη και ζεστή διαμονή στους επισκέπτες μας. Συνδυάζουν τις μοντέρνες παροχές με τις παραδοσιακές αξίες και την διάσημη Ελληνική φιλοξενία. Όλα τα δωμάτια & στούντιο είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικό, τηλεόραση, κουζινάκι, ανεμιστήρα και δωρεάν πρόσβαση στο WI-FI, το οποίο διατίθεται σε όλο το κτίριο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Άννα Ψαθά
ΑΝΝΑ ΨΑΘΑ

Η Κα Ψαθά είναι μια μητέρα για όλους. Έχοντας περάσει σχεδόν όλη της την ζωή στο νησί της Μήλου, πάντα εξασφαλίζει η διαμονή σας να είναι απολύτως άνετη.

Ιωάννης Κυρίτσης
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Ο Γιάννης είναι υπεύθυνος στο να σας καλωσορίσει και διαθέσιμος να σας βοηθήσει κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας στην Μήλο.

Μαρία Ψαθά
ΜΑΡΙΑ ΨΑΘΑ

Ως δεύτερης γενιάς ιδιοκτήτρια της επιχείρησης η Κα. Μαρία Ψαθά εξυπηρετεί τις κρατήσεις και τις τηλεφωνικές πληροφορίες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ

1993

Ο Κος. Νικόλαος Ψαθάς μαζί με την σύζυγο του Κα. Άννα Ψαθά αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την δημοφιλία της Μήλου και έχτισαν τα πρώτα 5 διαμερίσματα, τα οποία αρχικά παρείχαν τις βασικές υπηρεσίες διαμονής.

2004

Έπειτα από 11 χρόνια επιτυχίας η οικογένεια αποφάσισε να ανακαινίσει τις εγκαταστασείς, ώστε να βελτιώσει το μέγεθος των δωματίων και να το διακοσμήσει ανάλογα.

2014

Άλλη μια ανακαίνιση έλαβε μέρος μέσα στο 2014 και η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή. Καινούργια έπιπλα, κλιματιστικά, τηλεοράσεις και Wi Fi.